Type af opgave

 

Der er forskellige typer træfældninger. Hvis træet står lige op, uden grene ind over diverse bygninger, og det kan ligges ned uden at ramme noget, så er der tale om en ganske simpel træfældning. Hvis træet derimod står skævt eller der er andre foranstaltninger som gør at det ikke er muligt at klatre op i træet og derved fælde det, så har vi mulighed for at tage en kran og lift med, som kan hjælpe med fældningen af træet.

Vores opgave

 

Jysk Natur udfører træfældning såvel som mange andre opgaver. Når man har med træfældning at gøre, skal man vide, hvad man laver. Jysk Natur har stor erfaring med netop træfældning – og det er lige fra mindre træer til mere avancerede træfældninger af store og skæve træer – også nær tættere bebygggede områder.

 Oprydning

 

Vi rydder altid pænt op efter os. Alt hvad vi fælder ude på lokationen, tager vi med os. Vi har et bredt udfang idet vi leverer fældede træer til Aalborg Zoologiske Have. Her bliver de fældede træer brugt som foder, men også til huler og diverse klatremaster til blandt andre aberne og elefanterne.